/ Allmänt /

California 2016

 
Någonting jag inte berättat än är att till platserna här ovan på bilderna, ja, självaste kalifornien (!!!!!) ska jag resa till i mars med min underbara pojkvän Jakob och hans familj. Vi ska göra en roadtrip och försöka se så mycket vi kan av San Francisco, Las Vegas och Los Angeles under de 10 dagarna vi är där. En riktig dröm för mig som aldrig varit utanför Europas gränser! Jag ser fram emot att för första gången se riktigt höga byggnader, otroligt vackra palmbeklädda stränder, berg som tagna ur en tavla och vem vet, kanske träffa på en kändis! Gaaah, blir galen av längtan! Har inte riktigt vågat erkänna för mig själv att det här ska hända, på grund av att jag skulle trilla ur behärskning av iver. Men nu är det knappt bara två månader kvar tills vi flyger! Dags att börja planera allt från packlistan till platser att besöka, budget och så vidare.
 
Tyvärr har jag nästan ingen aning vilka platser man bör besöka, mer specifikt. Därför frågar jag er! Om ni har varit där eller vet om något helt underbart ställe man bara måste besöka, skriv om era upplevelser av Kalifornien och vilka platser som varit mest minnesvärda i en kommentar här nedan, vore guld värt, är väldigt nyfiken på att höra!
#1 / / ISA:

åh jäklar vilken dröm!! kan inte välja en specifik plats som tips alltså.. men du måste ju hänga nån dag i santa monica i LA :)

Svar: Åh men visst är det verkligen en dröm! Tack för tipset! :D
Elin Strååt

#2 / / Maria at inredningsvis:

AHHHH jag DÖR vilka härliga foton vill resa NUUU haha :)

Idag har jag Alla hjärtans tips på bloggen!

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

Svar: Jaa visst blir man ressugen! Jag med, vill också resa nu nu nu!!
Elin Strååt

Wow, vilka fina bilder :)

Svar: Ja ellerhur!? :D
Elin Strååt

#4 / / MATILDA:

vad fina bilder!

Svar: Tack, inte mina men visst är de fina!
Elin Strååt