/ Allmänt /

California 2016

 
Någonting jag inte berättat än är att till platserna här ovan på bilderna, ja, självaste kalifornien (!!!!!) ska jag resa till i mars med min underbara pojkvän Jakob och hans familj. Vi ska göra en roadtrip och försöka se så mycket vi kan av San Francisco, Las Vegas och Los Angeles under de 10 dagarna vi är där. En riktig dröm för mig som aldrig varit utanför Europas gränser! Jag ser fram emot att för första gången se riktigt höga byggnader, otroligt vackra palmbeklädda stränder, berg som tagna ur en tavla och vem vet, kanske träffa på en kändis! Gaaah, blir galen av längtan! Har inte riktigt vågat erkänna för mig själv att det här ska hända, på grund av att jag skulle trilla ur behärskning av iver. Men nu är det knappt bara två månader kvar tills vi flyger! Dags att börja planera allt från packlistan till platser att besöka, budget och så vidare.
 
Tyvärr har jag nästan ingen aning vilka platser man bör besöka, mer specifikt. Därför frågar jag er! Om ni har varit där eller vet om något helt underbart ställe man bara måste besöka, skriv om era upplevelser av Kalifornien och vilka platser som varit mest minnesvärda i en kommentar här nedan, vore guld värt, är väldigt nyfiken på att höra!
/

godmorgon solstrålar

Så skönt att det äntligen är heeelg! Woho! Idag ska jag klippa mig inne på söder och fräscha upp min kvast till hår. Äntligen ska jag få känna igen hur det känns att ha nytt, fräscht och okluvet hår! Sedan ska jag mot kvällen gå på finmiddag med le boyfriend, måste tydligen ha på mig något fint också men vet inte vaaad. Hittar nog på något! Hoppas ni alla får en skön dag! 
/

cykel

Jag har en massa blandade känslor av att kolla tillbaka på sommarbilder. Dels så känner jag mig peppad för att jag längtar något enormt + att jag kanske får känna på lite sommar i förtid utomlands snart (kommer berätta mer om det senare(!!)), men samtidigt känns det så långt borta med värmen och idag både snöade, regnade och blåste det fruktansvärt mycket. Blir ju lite ledsen nästan, vill ha sommarvärme nu nu nu!