/ Kläder /

Idag

Idag blir det att njuta av sommarvädret med sol och bad, måste passa på innan det är för sent! Ska snart möta upp Karro och Camilla så ska vi åka iväg någonstans.
Kommentarer (16)
clothes / elin / fashion / foto / kläder / outfit / stockholm
/ Allmänt /

Reaktion: Nööööööääääääeeee

Jag är lite efter min tid, inte klokt att serien friends tog slut för tio år sedan men att det inte var förrän i år jag började kolla på den. Och idag tog den slut för mig, inte ett enda nytt avsnitt kvar att kolla på och det känns så sjukt och sorligt och jag vet inte vad jag ska göra, blir väl att se om den från början. Men nu kommer jag ju aldrig få reda på hur det gick för dem! Lovar, ska inte spoila ifall någon inte sett den, trots att jag vill... ååh vad jag vill spoila hela slutet och ha en stor diskussion om vad ni tror händer efter!! Okej, vi säger att det är ok att lägga en kommentar om man har någon idé eller så, så om ni inte sett serien och vill göra det ska ni inte läsa kommentarerna!! Dåså, nu är ni varnade iallafall. Hihihi ifaaall någon har lust att säga sin teori alltså..
/ Kläder /

White Walls

 
 
Det här hade jag på mig under en photoshoot Natalia, Sofia och jag hade den första dagen i Malaga. Väggen bakom mig var ganska perfekt för outfit fotografering! Önskar bara jag visste om bra ställen i Stockholm man kunde fota liknande bilder vid, eller ja, helt enkelt coola miljöer här. Är det någon av er som har några bra tips?
Kommentarer (11)
clothes / elin / fashion / foto / kläder / malaga / malagablogg / outfit / resor / spanien